Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Markaki Elli Glass  Collective έχει δυο σημεία πώλησης  στην Κύπρο και  στην Ελλάδα η οποία  συνεχίζει να  επεκτείνετε για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το όνομα μας εξυπηρετεί τις  ανάγκες  της  αγοράς  εδώ και  3 γενιές με  επιτυχία, με  κύριο στόχο  την προσπάθεια  για συνεχή  ανανέωση  των  προϊόντων της μέσα από αξιόλογες συνεργασίες  υαλουργιών και παραγωγών από όλο τον κόσμο, με ολοκληρωμένο service , άμεση  επικοινωνία με  τον πελάτη  και  νεόδμητες  εγκαταστάσεις για την σωστή  διατήρηση των εμπορευμάτων .

Μέσα  από αυτό το site  σας  παρουσιάζουμε  γκάμα  με όσα  περισσότερα  σχέδια  μπορούμε να  σας  προσφέρουμε και σας  ευχαριστούμε με την σειρά μας  για την στήριξη και την αγάπη που μας  δείχνετε όλα αυτά τα  χρόνια και το κουράγιο που μας  δίνετε   να συνεχίσουμε την προσπάθεια  αυτή !

Markaki glass collective Eshop

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω του Eshop, βρίσκονται στην κατηγορία Λιανική Πώληση
Λιανική Πώληση - Προϊόντα για ιδιώτες και επιχειρήσεις σε μικρές ποσότητεςΧονδρική πώληση - Για επιχειρήσεις σε ποσότητες παλέτας και άνω

Συσκευασίες Τροφίμων

Απο γυαλί, ξύλο, πλαστικό, αλουμίνιο και inox
l

Επεξεργασία Φιαλών

Προϊόντα που προέρχονται από επιλεγμένες συνεργασίες μας με μεγάλους κατασκευαστές της Διεθνούς Αγοράς. Μπορούν να επεξεργαστούν από εμάς και να αλλάξουμε την αρχική τοτς εμφάνιση σε μία customize.

Λιανικές Πωλήσεις

Προϊόντα για ιδιώτες και επιχειρήσεις σε μικρές ποσότητες .

Χονδρικές Πωλήσεις

Προϊόντα για επιχειρήσεις σε ποσότητες παλέτας και άνω.

 

.

Νεόδμητες εγκαταστάσεις

Άριστη ποιότητα προϊόντων

Άμεσο Service

Άμεσο service

Χαμηλές τιμές

Χαμηλές τιμές

Σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί μας ?